Aelterman Jean-Marie

Zaakvoeder

Elke klant is voor ons uniek en als zaakvoerder is het mijn taak te zorgen dat u de juist beslissing maakt. Daarom neem ik bij elke klant graag de tijd om een correcte behoefteanalyse te kunnen doen. Door de juiste vragen te stellen en mijn kennis samen te brengen maken we samen de juiste keuze van uw nieuwe elektrische scooter, bromfiets of moto.

 Our Vision, your electric drive!

Contacteer ons

Volg ons op:

Locatie

Adres

Brugsevaart 109, 9030 Mariakerke - Gent

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag

10:00 uur - 12:00 uur 

13:30 uur - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 uur - 16:00 uur

Zondag, maandag en feestdagen gesloten

Onze visie

EDG / Electric Drive Gent is een bedrijf gespecialiseerd in e-mobility. E-mobility staat voor elektrisch rijden en dit kan op een e-scooter, e-bromfiets en e-moto. EDG / Electric Drive Gent is de efficiënte oplossing om uw korte en langere afstanden in en rond de stad op een vlotte, toffe en ecologische manier af te leggen. Door vele testen en bedrijfsbezoeken zowel in binnen- en buitenland hebben wij voor u een betrouwbare en betaalbare selectie gemaakt. In onze scooter en bromfiets afdeling vindt u E-cooter, Super Soco, Horwin en Goccia. Onze e-moto's zijn de Tc Max en Cpx van Super Soco en bij Horwin hebben we CR6 en EK3 dit zijn motoren met rijbewijs A2 equivalent 125cc. EDG/ Electric Drive Gent is uw scooter winkel in Gent!" Door de groeiende e-markt zijn wij dag in dag uit opzoek naar de leukste en beste nieuwigheden. Heeft U een vraag, een opmerking of een suggestie laat het ons weten zodat wij kunnen mee helpen aan your electric drive. 

Electric Drive Gent: Our Vision, your electric drive!

100% Electric 100% service

De eerste eigenaar van de Super Soco wanderer. Super en deskundige uitleg, een man met passie voor het vak.

Hans Boone
Aankoop Super Soco TC Wanderer

Vandaag een elektrische scooter gekocht bij EDG Gent . Zeer vriendelijke man met kennis van zaken en neemt tijd om u de nodige informatie te verschaffen . Voelde mij direct op mijn gemak. Top top top. Indien interesse voor elektrisch te willen rijden , 1 adres : EDG Gent .

Gunther Van Hauwermeiren
Aankoop Goccia 28AH
Uitgebreide keuze, verkoper met kennis van zaken en een vlotte service. Meer moet dat niet zijn
Jan Toye

Na lange tijd problemen te hebben gehad met de voorrem mijn voertuig bij EDG binnen gebracht. Binnen enkele dagen werden alle onderdelen besteld en geïnstalleerd waardoor ik eindelijk terug volop kan genieten van het rijden. De garagist had een goed oog voor detail en heeft een paar andere kleine probleempjes opgelost. Super tevreden met de service!

Wolf Van Herreweghe
Super tevreden met de service!