Electric Drive Gent

Our vision, your electric drive

Elektrische scooters / elektrische bromfietsen

Elektrische motoren / elektrische motorscooter

Van 28/06/2024 tot en met 20/07/2024 gaan we bij EDG/Electric Drive Gent even de stekker eruit trekken voor een welverdiende vakantie. 

Aelterman Jean-Marie

Zaakvoeder

EDG Electric Drive Gent is een bedrijf die zich richt op de ontwikkeling en implementatie van elektrische vervoersoplossingen in Gent en omgeving.

Wij richten ons op elektrische vervoersmiddelen, zoals elektrische scooters, bromfietsen en motoren equivalent 125cc, en willen bijdragen aan de verduurzaming van het vervoer in de stad. EDG Electric Drive Gent werkt samen met lokale overheden, bedrijven en burgers om de groei van elektrische vervoersoplossingen in Gent te bevorderen.

Al met al is EDG Electric Drive Gent een belangrijke speler in de verduurzaming van het vervoer in Gent en omgeving en zet het zich in voor de implementatie van milieuvriendelijke en efficiënte vervoersoplossingen.

Om de juiste vervoersoplossing te vinden voor u als klant, is het mijn taak als zaakvoerder te zorgen dat u de juist keuze maakt. Daarom neem ik bij elke klant graag de tijd om een correcte behoefteanalyse te kunnen doen. Door deze analyse en mijn kennis samen te brengen, maken we samen de juiste keuze van uw nieuwe elektrische scooter, bromfiets of moto.

 Our Vision, your electric drive!

Contacteer ons

Volg ons op:

Locatie

EDG/ Electric Drive Gent is een onderdeel van Auto's Aelterman, al 40 jaar gespecialiseerd in tweedehands wagens.

Adres

Brugsevaart 109, 9030 Mariakerke - Gent N9 Grote baan Gent -Eeklo

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag

09:00 uur - 12:00 uur

13:30 uur - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 uur - 16:00 uur

Zondag, maandag en feestdagen gesloten

Onze visie

EDG / Electric Drive Gent is een bedrijf gespecialiseerd in e-mobility. E-mobility staat voor elektrisch rijden en dit kan op een electrische scooter, elektrische bromfiets en elektrische moto. EDG / Electric Drive Gent is de efficiënte oplossing om uw korte en langere afstanden in en rond de stad op een vlotte, toffe en ecologische manier af te leggen. Door vele testen en bedrijfsbezoeken zowel in binnen- en buitenland hebben wij voor u een betrouwbare en betaalbare selectie gemaakt. In onze scooter en bromfiets afdeling vindt u E-cooter, Super Soco, Horwin en Goccia. Onze e-moto's zijn de Tc Max en Cpx van Super Soco en bij Horwin hebben we CR6 en EK3 dit zijn motoren met rijbewijs A2 equivalent 125cc. EDG/ Electric Drive Gent is uw elektrische scooter winkel in Gent!" Door de groeiende e-markt zijn wij dag in dag uit opzoek naar de leukste en beste nieuwigheden. Heeft U een vraag, een opmerking of een suggestie laat het ons weten zodat wij kunnen mee helpen aan your electric drive. 

Electric Drive Gent: Our Vision, your electric drive!

100% Electric 100% service

De eerste eigenaar van de Super Soco wanderer. Super en deskundige uitleg, een man met passie voor het vak.

Hans Boone
Aankoop Super Soco TC Wanderer

Vandaag een elektrische scooter gekocht bij EDG Gent . Zeer vriendelijke man met kennis van zaken en neemt tijd om u de nodige informatie te verschaffen . Voelde mij direct op mijn gemak. Top top top. Indien interesse voor elektrisch te willen rijden , 1 adres : EDG Gent .

Gunther Van Hauwermeiren
Aankoop Goccia 28AH
Uitgebreide keuze, verkoper met kennis van zaken en een vlotte service. Meer moet dat niet zijn
Jan Toye

Na lange tijd problemen te hebben gehad met de voorrem mijn voertuig bij EDG binnen gebracht. Binnen enkele dagen werden alle onderdelen besteld en geïnstalleerd waardoor ik eindelijk terug volop kan genieten van het rijden. De garagist had een goed oog voor detail en heeft een paar andere kleine probleempjes opgelost. Super tevreden met de service!

Wolf Van Herreweghe
Super tevreden met de service!