super soco, horwin, ecooter, niu, elektrische scooter, elektrische scooters, gent, sym, peugeot, elektrische scooter kopen gent,

Locatie

Adres

Brugsevaart 109, 9030 Mariakerke - Gent

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag

10:00 uur - 12:00 uur 

13:30 uur - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 uur - 16:00 uur

Zondag, maandag en feestdagen gesloten

Onze visie

EDG / Electric Drive Gent is een bedrijf gespecialiseerd in e-mobility. E-mobility staat voor elektrisch rijden op verschillende manieren. Dit kan op e-step, e-scooter, e-bromfiets en e-moto. EDG / Electric Drive Gent is de efficiënte oplossing om uw korte en langere afstanden in en rond de stad op een vlotte, toffe en ecologische manier af te leggen. Door vele testen en bedrijfsbezoeken zowel in binnen- en buitenland hebben wij voor u een betrouwbare en betaalbare selectie gemaakt. Voor de e-scooter en e-bromfiets hebben we E-cooter, Super Soco, Horwin en Goccia. Onze e-moto's zijn de Tc Max en CPX van Super Soco als ook de CR6, CR6 pro en EK3 van Horwin dit met een rijbewijs A2. Door de groeiende e-markt zijn wij dag in dag uit opzoek naar de leukste en beste nieuwigheden. Heeft U een vraag, een opmerking of een suggestie laat het ons weten zodat wij kunnen mee helpen aan your electric drive. 

Electric Drive Gent: Our Vision, your electric drive!

100% Electric 100% service

De eerste eigenaar van de Super Soco wanderer. Super en deskundige uitleg, een man met passie voor het vak.

Hans Boone
Aankoop Super Soco TC Wanderer

Vandaag een elektrische scooter gekocht bij EDG Gent . Zeer vriendelijke man met kennis van zaken en neemt tijd om u de nodige informatie te verschaffen . Voelde mij direct op mijn gemak. Top top top. Indien interesse voor elektrisch te willen rijden , 1 adres : EDG Gent .

Gunther Van Hauwermeiren
Aankoop Goccia 28AH
Uitgebreide keuze, verkoper met kennis van zaken en een vlotte service. Meer moet dat niet zijn
Jan Toye

Na lange tijd problemen te hebben gehad met de voorrem mijn voertuig bij EDG binnen gebracht. Binnen enkele dagen werden alle onderdelen besteld en geïnstalleerd waardoor ik eindelijk terug volop kan genieten van het rijden. De garagist had een goed oog voor detail en heeft een paar andere kleine probleempjes opgelost. Super tevreden met de service!

Wolf Van Herreweghe
Super tevreden met de service!