Locatie

Adres

Brugsevaart 109, 9030 Mariakerke - Gent

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag

10:00 uur - 12:00 uur 

13:30 uur - 18:00 uur

Zaterdag

10:00 uur - 16:00 uur

Zondag, maandag en feestdagen gesloten

Onze visie

EDG / Electric Drive Gent is een bedrijf gespecialiseerd in e-mobility. E-mobility staat voor elektrisch rijden op verschillende manieren. Dit kan op e-step, e-scooter, e-bromfiets en e-moto. EDG / Electric Drive Gent is de efficiënte oplossing om uw korte en langere afstanden in en rond de stad op een vlotte, toffe en ecologische manier af te leggen. Door vele testen en bedrijfsbezoeken zowel in binnen- en buitenland hebben wij voor u een betrouwbare en betaalbare selectie gemaakt. In onze e-step afdeling vindt u Egret, Skotero, Veeley en E-Twow. Voor de e-scooter en e-bromfiets hebben we E-cooter en Super Soco. Onze e-moto is de Tc Max van Super Soco een moto met rijbewijs A2. Door de groeiende e-markt zijn wij dag in dag uit opzoek naar de leukste en beste nieuwigheden. Heeft U een vraag, een opmerking of een suggestie laat het ons weten zodat wij kunnen mee helpen aan your electric drive. 

Electric Drive Gent: Our Vision, your electric drive!

Aangenaam verkoop punt. Na drie winkels gedaan te hebben is dit een aanrader van een verkoper. Weet waarover hij praat en gaat in op de vraag van de klant. Service is heel goed .

Ronny Demesmaeker
Aankoop van Skotero Extreme XR

Ik kocht een E-cooter E2S 30Ah bij EDG. Wat een service van begin tot einde! Een echte aanrader.

Grzegorz
Aankoop E-cooter E2S 30Ah
Uitgebreide keuze, verkoper met kennis van zaken en een vlotte service. Meer moet dat niet zijn
Jan Toye
Aankoop Etwow Booster GT2020

Langs geweest voor info over en het testen van een aantal elektrische steps. De zaakvoerder probeert je niet zomaar eender welk product aan te smeren maar luistert naar je noden. Super vriendelijk en behulpzaam. Ik was meteen verkocht door de E-Twow serie. Meteen eentje mee naar huis genomen. Ook goed om te weten is dat je hier terecht kan voor after-sales, onderhoud en herstellingen (in tegenstelling to grotere merken). Ik ben zeer blij met mijn e-step! Dankjewel!

Joni DB
Aankoop Etwow Booster GT2020